• Ekonomija

  УСС: НИКО НАС НИЈЕ КОНТАКТИРАО У ВЕЗИ АЕРОДРОМА У НИШУ, НИТИ СМО ДАЛИ ОБЕЋАЊЕ ДА ЋЕМО ПОДРЖАТИ ОДЛУКУ ГРАДСКОГ ВЕЋА

  НИКО НАС НИЈЕ КОНТАКТИРАО НИТИ СМО ДАЛИ ОБЕЋАЊЕ ДА ЋЕМО ПОДРЖАТИ ОДЛУКУ ГРАДСКОГ ВЕЋА

  Градски одбор Усс је затечен иницијативом око нишког аеродрома, јер до пре 20 дана о томе и преузимању нишког аеродрома од стране Владе Србије, тј. одрицање Града Ниша од власништва НИКО НИЈЕ НИ НАГОВЕШТАВАО ДА ЋЕ БИТИ, јер су биле велике похвале за функционисање у претходних неколико година, а 2017. године је кроз аеродром прошло преко 300.000 путника и летело до више од 20 дестинација у Европи по врло прихватљивим ценама које су биле и профитне за Аеродром а повољне за путнике. ДОБРО ЗА СВЕ на југоистоку Србије.

  А после одлуке Градског Већа у коме  Уједињена сељачка странка нема свог већника ни људе који би нам дали информацију ни питали за мишљење, ми смо једноставно затечени те ћемо у наредном периоду донети одлуку да ли ће наш одборник у Скупштину Града Ниша гласати за овакву одлуку Градског Већа.

  Нико нас предходних дана није контактирао нити смо са било киме из Градског већа, а ни из одборничких група разговарали о томе.

  Уколико председник Србије Александар Вучић, који је од увек био за развој југа Србије и коме верујемо да јасне гаранције и искрене намере Владе Србије и уколико Влада Србије са Градоначелником Ниша дају гаранције за наставак најмање оваквог рада аеродрома, а и унапредити технички и технолошки рад и опрему и све шта је потребно за већи капацитет и већи број дестинација по повољним ценама као и до сада ми ћемо размотрити о томе да подржимо предлог Градског Већа.

  Тако да ћемо сачекати са информацијама и договорима између града Ниша и Владе Србије и речи председника Србије Александра Вучића па тек тада износити неке оцене и сугдстије па и остало, ако треба и критике.

  Није добро да се нешто осуђује и критикује док не чујемо све шта је потребно.

  Аеродром у Нишу, је сада екстра и добро ради надамо се да ће радити још боље.

  Градоначелник је најодговорнији јер је тако по закону и он то зна сигуран сам.

  Повереник за Ниш Усс

  ЗОРАН ПЕТРОВИЋ

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com