Regioni

UŽAS: Rožajka (24) tri dana krila bebu pod krevetom pa je bacila u Ibar!

Ovo su novi detalji istrage o ovom monstruoznom zločinu. Zbog sumnje da je ubila svoju bebu posle porođaja ona je uhapšena, a nakon saslušanja njoj je određen pritvor do 72 sata. Međutim zbog zdravstvenih komplikacija, Rožajka je, prebačena u beransku Bolnicu.

Osumnjičena se prekjuče javila u beransku bolnicu jer se loše osećala i tada je pregledom utvrđeno da se pacijentkinja nedavno porodila. Kada su je pitali gde je beba, ona im je rekla da je dete na porođaju, koji je obavljen u kući, mrtvorođeno, i da ga je umotala u ćebe i bacila sa mosta u reku Ibar.

O tome je odmah obaveštena rožajska policija koja zajedno sa vatrogascima pretažuje korito reke u potrazi za telom novorođenčeta. Tek nakon pronalaska tela i obdukcije znaće se da li je reč o čedomorstvu ili je beba mrtvorođena. Osumnjičena je u policiji ispričala da se porodila 5. marta u ranim jutranjim satima u rodnoj kući u prigradskom naselju u Rožajama, i da beba navodno nije davala znake života.

Ona je bebu umotala u ćebe i navodno držala sledeća tri dana ispod kreveta, nakon čega je odlučila da je baci u reku. Izjavu u policiji dala je njena majka, sa kojom je osumnjičena živela. Policija je pregledala dokumentacija o trudnoći osumnjičene koju je vodio doktor iz Berana. Prema toj dokumentaciji, trudnoća je bila uredna, nije bilo problema sa bebom, a porađaj se očekivao oko 7. marta.

U rožajskoj policiji juče je izjavu dao i muškarac za kog se sumnja da je bio u vezi sa S. B. Prema saznanjima “Vijesti”, oženjeni muškarac negirao je da je otac deteta, ali je priznao da je komunicirao putem telefona sa studentkinjom.

Stalno menja priču

Mlada Rožajka je tokom prethodna dva dana saslušana više puta i davala je različite izjave.

“Prvo je tvrdila da je majka znala za njenu trudnoću, a potom da je to krila od svih, i da je česte odlaske lekaru pravdala zdravstvenim problemima. U izjavama je navela i dve različite lokacije sa kojih je bebu bacila u reku“, rekao je izvor iz istrage. Međutim tvrdnju S. B. da niko iz njene okoline nije znao da je trudna demantuju fotografije objavljene na njenom Fejsbuk profilu, na kojima se jasno vidi da je drugom stanju.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh