• Južna Srbija

  ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ ЛЕK ЗА БЕЗНАЂЕ У НИШУ

   

  „Због лоших резултата, афера, хапшења, злоупотребе у ЈKП „Горица“, заустављеног развоја Града и недостатка визије, захтев слободоумних људи овог града треба да буде увођење принудне управе и расписивање нових ванредних избора у нашем граду, јер се једино тако може ставити тачка на свађе и поделе у владајућој странци. Све друго био би ход по мукама и даља нестабилност и пропадање Ниша“, каже Бранислав Јовановић, одборник коалиције „Ниш, мој град“ у Скупштини Града Ниша коментаришући одлагање седнице нишког Парламента на којој су одборници требали да се изјасне о поклањају нишког аеродрома држави.

  Јовановић каже да је Парламент место где треба да се укрсте аргументи и чињенице, а нишки аеродром је кап која је прелила чашу. Он додаје и да је чињеница да нема критичне масе и да постоји страх код обичних људи да и то мало што имају не изгубе у вртлогу протеста.

  „Сигуран сам да и председник државе зна да уколико дође до промена у редовима нишког руководства, на чело Града могу доћи само гори из Српске напредне странке“, објашњава Јовановић.

  Он подсећа да су резултати ове локалне власти, која за који дан улази у седму годину владавине, губитак Југоистока, Привредне коморе, АИK банке, Нишке телевизије, гашење Инкубатор центра, Фонда за развој на селу, продаја атрактивних локала, највреднијег земљишта, а ево сада и, како каже, губитак аеродрома.

  „Само ефектним потезиама, као што би било, на пример, самоодрицање организатора протеста, можемо доћи до нових локалних избора јер никад нисмо били ближе, а све друго је мучење народа и прикупљање јефтиних политичких поена“, закључује Јовановић.

  Саопштење

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com