Gradovi

Vasin: Za pokrajinske izbore kandidati iz Vojvodine

NOVI SAD – Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) za Vojvodinu Miroslav Vasin smatra da građani na predstojećim pokrajinskim izborima treba da se izjašnajvaju o pitanjima vezanim za Vojvodinu i zato je pozvao SNS i ostale stranke da za nosioce lista za Skupštinu Vojvodine kandiduju one funkcionere koji imaju prebivalište na teritoriji pokrajine u poslednjih nekoliko godina.

„Prihvatanjem ovog predloga svaka politička stranka bi pokazala da zaista želi izbornu trku u kojoj će se pričati o Vojvodini i jasno stavila na uvid građanima ko će voditi Pokrajinu u slučaju da njihova stranka uđe u vlast“, naveo je Vasin u pisanoj izjavi za medije.

On je dodao da će „one stranke koje ne prihvate ovaj predlog jasno pokazati da u Vojvodini nemaju kvalitetne kadrove, a samim tim i da nisu sposobne da odlučuju o njoj“.

Vasin smatra i da je nastojanje Srpske napredne stranke da se građani na predstojećim izborima izjašnjavaju za ili protiv Aleksandra Vučića, umesto da se opredeljuju na pokrajinskim i lokalnim izborima o pitanjima vezanim za Vojvodinu, ili za razvoj gradova i opština.

Foto Tanjug/J. Pap, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh