• Gradovi

  Velika Britanija: Boris Džonson se povukao iz trke

  Jedan od lidera kampanje za izlazak Britanije iz EU i bivši gradonačelnik Londona neočekivano je danas objavio da se neće kandidovati za mesto premijera i lidera stranke, a odmah posle te objave, njujorška agencija Blumberg saopštila je da je funta je ojačala prema većini vodećih svetskih valuta.

  LONDON – Jedan od lidera kampanje za izlazak Britanije iz EU i bivši gradonačelnik Londona neočekivano je danas objavio da se neće kandidovati za mesto premijera i lidera stranke.

  Džonson je rekao da je, posle konsultacija sa kolegama i sagledavanja okolnosti, zaključio da „ta osoba neće biti on“, preneo je Rojters.

  Kandidaturu za čelno mesto konzervativaca su objavili ministarka unutrašnjih poslova Tereza Mej i ministar pravde Majkl Gouv.

  Preview

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Jedan od lidera kampanje za izlazak Britanije iz EU i bivši gradonačelnik Londona neočekivano je danas objavio da se neće kandidovati za mesto premijera i lidera stranke. Dzzonson je rekao da je, posle konsultacija sa kolegama i sagledavanja okolnosti, zakljuccio da „ta osoba neche biti on“, preneo je Rojters. Foto AP

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com