• Gradovi

  Veliki komšijski karavan Grand kafe obradovao Nišlije

   

   

  Niš, jul, 2018 – Danas je u Nišu veliki komšijski karavan Grand kafe bio centar dobrog raspoloženja odakle se širio smeh i već poznati miris sveže pržene, mlevene kafe.

  Nišlije su imale priliku da celog popodneva na šetalištu u Obrenovićevoj ulici uživaju u jedinstvenom ukusu omiljene kafe uz poklone, udobne lejzibegove i brojna iznenađenja koje je Grand kafa pripremila za svoje prijatelje u Nišu.

  Međutim, druženje sa komšijama, kolegama i prijateljima se ne dešava samo određenog dana.

  Uvek pronađemo malo vremena i način da se lepa komšijska priča o prijateljstvu, ljubavi i gostoprimstvu nastavi.

  Baš takvu priču Grand kafa već godinama neguje sa svojim potrošačima i upravo je to razlog zašto Dan komšija tradicionalno obeležava putujući i družeći se sa komšijama u mnogim gradovima širom Srbije.

  Ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti kojima Grand kafa želi da obraduje svoje potrošače i nagradi njihovo poverenje.

  Grand kafa je i ove godine realizovala veliki regonalni program lojalnosti “Vidim ti siguran dobitak” u kojem je svojim vernim potrošačima poklanjala vredno Metalac posuđe.

  Program lojalnosti je trajao punih dva i po meseca, do 10. jula  i za to vreme doneo veliku radost porodicama širom Srbije i regiona.

  Na zvaničnoj Facebook stranici Grand kafe je veliki broj poruka zadovoljnih potrošača i divnih fotografija poklona. A ako ste i vi među onima koji su do 10. jula poručili svoje poklone, možete ih preuzeti u odabranoj Metalac prodavnici sve do 10. avgusta.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com