Horoskop

VENERA U BIKU: Saznajte da li ste joj miljenik i šta vam sprema u maju – NOVAC ILI GLAVOBOLJE

Venera, planeta ljubavi i novca, do 24. maja 2016. godine, prelazi preko hedonističkog Bika, simbola lepote, ljubavi i novca kojim inače upravlja, zbog čega će ljubavni život svih znakova biti bogatiji, a novčanik deblji.

O tome svedoče i trigoni koje Venera ove nedelje počinje da obrazuje sa planetama prosperiteta i bogatstva u zemljanim znacima, Jupiterom u Devici i Plutonom u Jarcu. Deviza „polako, ali sigurno“, taktiziranje i hladna glava, na poslovnom planu mogu vam doneti mnogo više, nego što očekujete.

Osim u Biku, uticaj ove planete naglašen je i u Vagi i Ribama, zbog čega će predstavnici tih znakova najviše osetiti njen tranzit preko drugog zodijačkog znaka, prolepšaće se, zaljubiti, biće sentimentalniji, romantičniji i zavodljiviji, trošiće više na garderobu, dame naročito na šminku.

Venerin sekstil sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa, inspiracije i mašte, osim ljubavnicima, ide u prilog i umetnicima, mada ih donekle usporava napet aspekt sa tranzitnim planetama u Strelcu. Venerina inkonjukcija sa Marsom i Saturnom predstavlja kočnicu u partnerskim odnosima, što će najviše osetiti Strelčevi, Blizanci, Device i Ribe.

Biće više ljubomornih scena zbog partnerove posesivnosti, mnogi neće znati kako da izađu iz veza koje ih više emotivno ne ispunjavaju, a mogu doći i u iskušenje da obnove vezu sa starom simpatijom.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Pozicija planete ljubavi i novca donosi vam udvaranja osoba koje poznajete preko posla, moguće sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. Partnerova posesivnost može da bude razlog rasprava.

BIK (21.4. – 21.5.)

Sa vladaocem Venerom u polju ličnosti, privlačite pažnju suprotnog pola, ali partnerova ljubomora može da vas iritira. Očekuje vas uvećanje prihoda, izbegavajte sukobe sa kolegama.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Pozicija planete ljubavi nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu sa vrlo šarmantnom osobom. Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Venere, donosi vam zaradu preko poslova sa strancima.

RAK (22.6. – 22.7.)

Pozicija planete ljubavi u vašoj astrološkoj kući flerta, može da vam donese susret s nekim ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Smanjite porcije. Mogući problemi sa hormonima.

LAV (23.7. – 22.8.)

Planeta ljubavi blizu vašeg vladaoca Sunca, donosi vam mogućnost romantičnog susreta sa nekim koga poznajete preko posla. Izbegavajte nepotrebne troškove i rasprave sa nadređenima.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Vaš vladalac Merkur pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka kao i Plutona, nagoveštava mogućnost uvećanja prihoda preko paralelnih poslova, naročito ako ste umetnik ili sportista.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Pozicija vašeg vladaoca Venere opominje da izbegavate nepotrebne troškove. Izazovan aspekt sa Marsom i Saturnom, nagoveštava mogućnost susreta sa šarmantnom, ali neuhvatljivom osobom.

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)

Pozicija jednog od vaših vladalaca, Marsa, ne dozvoljava vam da se opustite zbog čega trpi vaš nervni sistem. Izazovni aspekti sa Venerom bolje utiču na vaše finansije, nego na ljubavni život.

STRELAC (23.11. – 21.12.)

Venerini aspekti sa vašim vladaocem Jupiterom, Saturnom i Marsom u vašem znaku, upozoravaju da budete oprezniji, ako sarađujete sa strancima, naročito ako ste privatnik.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Zbog napetog aspekta sa Marsom i vašim vladaocem Saturnom, odnos sa partnerom može da zapadne u krizu, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Privlači vas neki sportista ili umetnik.

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Kontakti sa strancima i poslovi sa nekretninama mogu da vam donesu dobru zaradu. Iako vam to nije lako, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Aspekti planete ljubavi i vašeg vladaoca Neptuna donose vam ljubavni zanos, pa možete da uđete u tajnu romansu sa nekim s kim ste nekada bili veoma bliski.

Venera simbolizuje naša osećanja i mogućnost da se zaljubimo, ali i ljubav koju osećamo prema umetnosti i životnim zadovoljstvima. Predstavlja ono što volimo ili u čemu uživamo, utiče na našu moć zavođenja, društvenost i apetit, pa mnogi mogu da nabace i koji kilogram. Ipak, vodite računa ako konzumirate konzervisanu hranu ili prvi put probate neko jelo u nekoj stranoj zemlji.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh