• Novosti online

  Весић: Београд на иницијативу Вучића помаже Фондацију Зоран Ђинђић

  Градски менаџер Горан Весић изјавио је да „град Београд, на предлог председника Владе Републике Србије Александра Вучића, помаже рад Фондације Зоран Ђинђић”, преноси Беоинфо.

  Град Београд ће за рад Фондације Зоран Ђинђић у овој години одвојити три милиона динара а наставићемо са финансирањем Фондације у наредним годинама – рекао је Весић. Он је додао да је Влада премијера Вучића прва која је помогла рад Фондације Зоран Ђинђић и да је за успешан рад ове Фондације веома важно да финансирање буде систематско и уређено.

  Очекујемо да у током овог месеца настави са радом Одбор за подизање споменика Зорану Ђинђићу који би требало да усвоји предлог конкурса за решење споменика које ће бити објављено током јесени – рекао је Весић и додао да ће потом уметници из земље и света имати неколико месеци да Комисији предложе решење за споменик.

  Споменик Зорану Ђинђићу требало би да, према предлогу премијера Александра Вучића буде подигнут на Студентском тргу 12. марта 2018. године на 15-годишњицу Ђинђићевог убиства.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com