Politika

Vesić: Hoćemo, možemo bolje od DS na Vračaru

goran vesić, glasanje, izboriFoto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

On ne isključuje mogućnost koalicije na Vračaru sa Socijalističkom partijom Srbije ako prihvati program SNS i dodaje da koaliciju sigurno neće praviti sa pokretom Dosta je bilo i DS-om.

„Na lokalu su mogući razgovori. Za nas je važno da sa strankama i odbornicima razgovaramo o razvoju Vračara. SNS vodi Beograd i Republiku i mi imamo ozbiljne projekte za Vračar“, rekao je Vesić gostujući na Pinku.

On je dodao da je SNS u toj gradskoj opštini odnela ubedljivu pobedu kada su u pitanju izbori za parlament – lista Aleksandra Vučića pobedila je na 62 od 63 biračka mesta.

Što se tiče lokalne liste, Vesić napominje da je SNS osvojila najviše odborničkih mesta u Skupštini opštine Vračar i da su dobili 4.500 glasova više u odnosu na izbore 2012. godine.

Gradski menadžer kaže da su u podslednje dve godine imali opstrukciju opštine za sve važne projekte na Vračaru koje je grad pokrenuo i da je važno da SNS bude na vlasti u toj gradskoj opštini kako bi se pokrenuli brojni planirani projekti.

Demokrate sa koalicionim partnerima osvojile su na Vračaru 17 mandata, SNS 16, Dosta je bilo sedam mandata, SPS tri mandata, DSS dva mandata.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh