• Gradovi

  Vesić najoštrije osudio napad na kontrolora

  BEOGRAD – Gradski menadžer Goran Vesić najoštrije je osudio napad na kontrolora A.S. koji se dogodio danas u javnom prevozu.

  „Brutalni napad na kontrolora u gradskon prevozu vandalski je čin koji zaslužuje svaku osudu. Grad Beograd najoštrije osuđuje nasilje i zahteva da počionilac bude priveden pravdi i najoštrije kažnjen. Želim da obavestim javnost da sam povodom ovog incidenta razgovarao sa Veskom Milićem, načelnikom Policijske uprave za grad Beograd, koji me je uverio da beogradska policija veoma energično radi na rasvetljavanju ovog slučaja“, poručio je Vesić.

  On je izrazio uverenje da će policija i u ovom slučaju biti efikasna i da će biti poslata jasna poruka huliganima da ne mogu da teroririšu građane, saopštila je Služba za informisanje Gradske uprave Beograda – Beoinfo.

  „Nažalost, kontrolori kao i vozači gradskog prevoza često su na meti huligana. Ovo nije jedini slučaj nasilja u Beogradu. Zato je neophodno da Skupština grada, beogradska policija, kao i svi činioci našeg društva sarađuju i preventivno rade na suzbijanju svakog nasilja“, dodao je Goran Vesić, navodi se u saopštenju.

  Foto/Video TANJUG, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com