Zabava

VICE na TV B92: Mina, streličarstvo, bogataši navučeni na bič, kožu i štikle

Po svemu sudeći, kišni vikend je pred nama. A to je još jedan razlog da ovog vikenda budete uz VICE na TV B92. Evo šta ćete gledati ove nedelje:

U subotu 12. marta u 22.50 sata pogledajte prvi film našeg novog serijala „Jedan dan života“, Mina

Prvi film novog serijala VICE Srbija „Jedan dan života“ upoznaje nas sa Minom. Mnogi je poznaju kao urbanu devojku, fristajlerku i hip-hop pevačicu koja „otima mikrofone“ po beogradskim klubovima. Ali malo ko zna da Mina tri puta nedeljno provodi pet sati dnevno na dijalizi, usled posledica saobraćajne nesreće posle koje je provela devet meseci u komi. Minu to, međutim, ne sprečava da vodi ispunjen i bogat život, i da stvara umetnost prožetu njenim vrlo specifičnim, pogledom na svet. Ona je prava, moderna heroina Beograda, koja zna zašto vredi boriti se.

U nastavku emisije pogledajte VICE dokumentarac BOGATAŠI NAVUČENI NA BIČ, KOŽU I ŠTIKLE

Danas postoje fetiši za skoro sve što nas okružuje. Sve što možete da zamislite, čini se, možete da pronađete na internetu. Jedan od sve popularnijih fetiša je „finansijska dominacija“, ekstremni oblik potčinjavanja, zasnovan na bolu koji budi davanje hiljada dolara nekome ko će vas vređati, ponižavati i gaziti, a možda je nikada nećete ni videti, a kamoli dočekati seks.

U savremenom društvu opsednutom novcem, ostvarivanje seksualnog zadovoljstva davanjem novca deluje kao vrhunski distopijski fetiš. Ali robove novca, koje draži finansijska dominacija, bacanje novca je vrhunsko uzbuđenje. U ovoj epizodi VICE serijala „Industrije ljubavi“ zakoračili smo u svet finansijske dominacije da bismo otkrili zašto je sve privlačnija.

U nedelju 13. marta u 23 sata pogledajte novi film iz serijala Moj sport: Streličarstvo

Marija Ljubinković je najbolja srpska takmičarka u streličarstvu. Osvojila je zlatne medalje na svim državnim takmičenjima i krenula u pohod na međunarodna. Osim sporta, zaljubljena je u umetnost, književnost, balet i film. Obično trenira sama, van kluba i bez trenera. Njenu samoću pojačava razdvojenost od dečka iz Danske, takođe uspešnog streličara. Da li će njegova poseta uticati na to da Marija postigne visoko podignutu normu za učestvovanje na svetskom prvenstvu?

A u nastavku emisije pogledajte kako se VICE proveo na ulicama Los Anđelesa i čuvenom Bulevaru Sumraka

Prvi film iz novog VICE serijala otkriva nam najpoznatiju ulicu i sinonim Los Anđelesa, Sanset Bulevar ili Bulevar sumraka. Većina nas zamišlja ovaj grad prema slikama slavnih i poznatih koje vidimo na velikim i malim ekranima, međutim, stvarnost ovog grada nije tako glamurozna. Los Anđeles je ogroman, raznovrsan i komplikovan grad, podeljen na četvrti koje se razlikuju kao nebo i zemlja. Upoznaćete Los Anđeles kroz priče njegovih stanovnika duž Bulevara Sumraka, o ekonomskim i kulturnim uticajima koji su promenili njihove četvrti.

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh