Zabava

VICE na TV B92: PozHIVtivan, pravi Dosije Iks, i tinejdžerski isterivači đavola

I dok ste se okrenuli, vreme je da prvi mesec već precrtate u kalendaru. Ali slobodno zabeležite šta vas čeka svakog vikenda u svakom mesecu ove godine – VICE vikend na TV B92. Evo šta smo vam spremili ove nedelje:

U subotu 6. Februara u 22.50 sata pogledajte dokumentarac PozHIVtivan

Nagrađivani film VICE Srbija „PozHIVtivan“ autorke Sandre Mandić biće prvi put prikazan gledaocima TV B92. Film o Đurici Stankovu, momku koji je rođen u štali, odbačen od majke, živeo na deponiji, bio pevač a potom i porno glumac. Kako sam za sebe kaže: bela ovca među Romima i crna među Srbima, Đurica već deset godina živi sa HIV-om. Sada pomaže drugima, obolelima i diskriminisanima, organizuje predavanja, druženja i savetuje one koji su svi zaboravili. VICE je zabeležio njegovu životnu priču.

Sledećeg dana, u n

edelju 7. Februara u 23 sata prikazujemo film Pravi „Dosije X“

Džo Nikel je dugogodišnji istraživač paranormalnih aktivnosti, a nadimak mu je real-life Scully, ili „prava Skali“ iz serije Dosije Iks. Sa njim smo otišli do Rozvela na godišnjicu nikada potvrđenog čuvenog pada NLO-a 1947. godine i tamo smo razgovarali sa skepticima, svedocima događaja, ali i sa onima koji i dalje žele da veruju dok traže istinu koja je tamo negde.

A u nastavku emisije upoznajemo vas sa svetom Tinejdžerskih isterivača đavola

Tri devojke iz Arizone tvrde da su isterivačice đavola i da spašavaju ljudske duše. One svoju „misiju2 sprovode ne samo u Americi, već i u drugim zemljama, gde ih pozovu. VICE je pratio ove tinejdžerke na seansama u Ukrajini. Da li su one zaista to što tvrde da jesu, podstaknute snagom svevišnjeg ili su samo puleni tele-evanđeliste po imenu Bob?

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh