Regioni

(VIDEO) MUČITELJI PASA PREŠLI NA LJUDE Napali mu decu zbog snimka dečaka kako ubijaju psa

Nasilnici su napali Kristijanovu suprugu kad je dovezla decu iz škole. Tizerom su razbili zadnje staklo na automobilu i lupali po kolima.

Tizerom su razbili zadnje staklo (Foto: Printscreen YouTube)Tizerom su razbili zadnje staklo (Foto: Printscreen YouTube)

„Lupali su po autu. Samo sam čula da je staklo puklo iza. Stvarno ne znam kako sam otišla, kako sam uspela da dođem kući. Tresla sam se sva. Ne znam, stvarno ne znam kako sam prošla. Nisam znala da li da stanem, da vozim, da li… ne sećam se tačno šta je sve bilo jer su mi klinci vrištali iza’, rekla je Jagoda Balog, Kristijanova supruga.

Jagoda Balog: Nisam znala šta da radim, deca su mi vrištala (Foto: Printscreen YouTube)Jagoda Balog: Nisam znala šta da radim, deca su mi vrištala (Foto: Printscreen YouTube)

„Mali je bio u strašnom šoku. Upiškio se u pantalone. Žena se sva tresla, bila je bleda. Ovo je drugi put. Šta čekamo? Treći put da mi ubiju porodicu? Ako je tako, neka izvole i neka nas sve poubijaju“, revoltiran je Kristijan i dodaje da su počinioci dobro poznati i meštanima i policiji.

Kristijan je dao medijima snimak kako romska deca muče i ubijaju psa (Foto: Printscreen YouTube)Kristijan je dao medijima snimak kako romska deca muče i ubijaju psa (Foto: Printscreen YouTube)

„Prvi put su mi napali ženu koja je bila trudna, u 8. mesecu trudnoće, u vreme reportaže, to vi znate. Sada, po drugi put su mi napali ženu sa dvoje dece u autu. Mislim da je ovo, kad vam neko dirne u porodicu, da onda nema više’, priča Kristijan.

Detalj iz užasnog videa: Romski dečaci vitlaju psa kroz vazduh i treskaju ga o zemlju (Foto: Printscreen YouTube)Detalj iz užasnog videa: Romski dečaci vitlaju psa kroz vazduh i treskaju ga o zemlju (Foto: Printscreen YouTube)

Policija procesuira konkretno ovaj jedan slučaj zlostavljanja pasa sa snimka, ali on je samo vrh ledenog brega. Naime, u nizu drugih slučajeva mučenja i ubijanja pasa policijska istraga je pokazala da krivičnih dela mučenja životinja nije bilo. To je očigledno nekima dalo krila da se svete onima koji su na taj problem upozorili.

Jagoda i Kristijan ne sumnjaju u to da će opet biti napadnuti (Foto: Printscreen YouTube)Jagoda i Kristijan ne sumnjaju u to da će opet biti napadnuti (Foto: Printscreen YouTube)

„Policija je došla posle nekakvih sat vremena. Rekli su da je to za privatnu tužbu. Okrenuli su se i jednostavno otišli napolje. Šta ja mogu tu više da radim? Ništa. Jesam ja tu kriv? Jesam li ja tužilaštvo? Jesam ja policajac? Šta sam ja? Ništa. Ja sam stoka sitnog zuba“, rekao je Kristijan.

Ovog puta sve je prošlo bez povreda. Ali, Kristijan se pita šta će biti sledeći put? Jer, kako kaže, posle svega što je doživeo, nimalo ne sumnja da će ga biti.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh