Regioni

(VIDEO) ONI SU ZGROZILI HRVATSKU: Voze kola od 20.000 evra, a hrane se u narodnoj kuhinji!

Noćni provod uz viski, ujutro teretana i džakuzi, a posle toga skupocenim automobilom po hranu u jednu od tri zagrebačke narodne kuhinje. A režije im plaća Grad.

Jedqan od automobila korisnika socijalne pomoći (Foto printscreen dnevnik.hr)Jedqan od automobila korisnika socijalne pomoći (Foto printscreen dnevnik.hr)

Tako živi bračni par koji zloupotrebljava sistem socijalne pomoći i bez imalo blama i srama otima siromašnima. Oni u narodnu kuhinju već duže vreme dolaze s nekoliko vrednih automobila, od kojih jedanvredi oko 20.000 evra.

„Hvala rođo, to sam uzeo za Božić, a za Novu godinu kupujem drugi“, odgovorio je suprug na jedan od komentara o novom automobilu na svom fEJSBUK profilu.

Viskijem zalivaju ručak iz narodne kuhinje... (Foto printscreen dnevnik.hr)Viskijem zalivaju ručak iz narodne kuhinje… (Foto printscreen dnevnik.hr)

I zaista, automobil kojim je došao po hranu u narodnu kuhinju ovih je dana zamenio novim. Besramnim parom bavila se i emisija Provjereno Nove TV čije su kamere snimile njihov dolazak po hranu u kuhinju namenjenu najsiromašnijem stanovništvu.

Ima se i za provod (Foto printscreen dnevnik.hr)Ima se i za provod (Foto printscreen dnevnik.hr)

Javila se i žena koja ih je prepoznala i otkrila da su korisnici socijalne pomoći. Na novinarsko pitanje da li su korisnici kuhinje, supružnici su prvo odgovorili da nisu. Zatim su potvrdili da imaju socijalnu karticu, a na kraju su da hranu uzimaju za komšiju.


U Centru za socijalnu zaštitu kako stranke, kao preduslov za dobivanje socijalne pomoći, moraju da prijave svoju imovinu. Nažalost, ima onih koji varaju, te pozivaju građane da im takve slučajeve prijave.Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh