• Gradovi

  VIP mreža:Više od 14 miliona novogodišnjih poruka

  BEOGRAD – U novogodišnjoj noći, od sinoć u 20.00 časova do jutros u 8.00 kroz Vip mobile mrežu razmenjeno je 14.448.824 SMS i MMS poruka.

  Kako se navodi u saopštenju tog operatera, broj poruka je na sličnom nivou kao prošle godine, dok je u inostranstvo poslato 120.715 poruka. Vip korisnici su uputili 3.585.232 poziva, od toga 106.583 u inostranstvo, a kroz mrežu je prošlo 11,81 TB podataka.

  Samo u periodu najintenzivnijeg saobraćaja, od ponoći do dva sata ujutru, kroz Vip mrežu prošlo je 7.002.420 poruka, 1.279.097 poziva i 3,06 TB podataka.

  Operater se i ove godine pobrinuo da poveća protok mreže u uslovima pojačanog saobraćaja, kako bi lepe želje i čestitke stigle na vreme svima kojima su namenjene, navode iz Vipa.

  Ta kompanija navodi da će se , kao i svake godine, odreći dela prihoda od SMS saobraćaja tokom novogodišnje noći i božićnih praznika koji će ovog puta biti doniran udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom „Plava školjka“, za projekat „Vidljive i nevidljive veze“. C

  Cilj projekta je osnaživanje i unapređenje položaja dece sa invaliditetom kroz organizaciju sportskih i edukativnih radionica, kulturnih dešavanja i pružanje veće psihološke podrške roditeljima i porodicama ovih mališana.

  Vip je takođe pozvao i svoje korisnike da se priključe novogodišnjoj donaciji slanjem SMS poruke na humanitarni broj 2001 u vrednosti od 100 dinara.

  Foto Tanjug/N.Milošević, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com