Gradovi

Više od 40 koncerata na „Beogradskom manifestu“

BEOGRAD – Više od 40 koncerata će biti održano na Festivalu manifestacija i destinacija „Beogradski manifest“ od 27. do 29. maja na Kalemegdanu, najavili su organizatori.

Muzički program će biti veoma raznovrstan tokom celog dana i održavaće se na dve bine, a svake večeri posetioce očekuju koncerti renomiranih grupa najrazličitijih muzičkih pravaca.

Prve večeri, 27. maja na „Kultur šok bini“ nastupiće hor „Viva Vox“, a nakon njih rok bend „Neverne bebe“ i potom bend „Bvana iz Lagune&Neznani ludaci“.

Istovremeno posetioce „Tradicional bine“ očekuje koncert grupe „Garavi sokak“ koji će brojnim hitovima razgaliti dušu ljubitelja pop zvuka sa etno motivima iz Vojvodine, a tri ženska vokala grupe „Nit“ će na Kalemegdan doneti etno zvuk zemalja iz čitavog sveta.

Subota je rezervisana za koncerte grupa „Frajle“, „Atomsko sklonište“ i „E-play“, a na „Tradicional bini“ će nastupiti trubački orkestar predvođen Danijelom Veselinović i urbani romski bend „Kal“.

Poslednje veče festivala, 29. maj, započeće svirkom bluz rok benda „Texas Flood“, nakon koga nastupaju niški rokeri, grupa „Kerber“. Za kraj poseban umetnički performans priprema jedna od najzapaženijih alternativnih rep izvođača na Balkanu MC Sajsi.

„Tradicional binom“ će preovladati moderan etno zvuk Sanje Ilića i „Balkanike“, a festival zatvaraju „Crne Mambe“.

Svi koncerti su besplatni, plaća se samo ulaz na festival, s tim što ulaznica podrazumeva i konzumaciju proizvoda partnera festivala.

Pretprodaja trodnevnih ulaznica počinje specijalnom akcijom koja će trajati danas i sutra kada će 200 najbržih posetilaca uz jednu kupljenu trodnevnu ulaznicu po promotivnoj ceni od 999 dinara, drugu dobiti gratis.

Ulaznice će na festivalskom ulazu biti zamenjene narukvicama, koje će posetiocima omogućiti dva ulaska na festival u toku dana, i to do 17 i od 18 časova, zavisno od programa koje posetilac želi da prati.

Foto Tanjug/ D.Peternek, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh