Gradovi

Više od 90 kineskih turoperatera na promociji Srbije u Kini

BEOGRAD/ŠANGAJ – Više od 90 kineskih turoperatora prisustvovalo je promociji koju je organizovala Turistička organizacija Srbije (TOS) u Šangaju u cilju povećanja broja turista iz Kine.

Vest o ukidanju viza za kineske turiste, navodi se u saopštenju TOS-a, privukla je više od 90 turoperatora iz Kine među kojima su i značajna imena tog tržišta CITS, CTS, CYTS, U Tour, Ctrip, Tuniu, Miki Travel, Kuoni i GTA.

Promociji je prisustvovao i generalni konzul Srbije u Šangaju a Srbiju su kao atraktivnu turističku destinaciju predstavili direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović, kao i predstavnici Turističke organizacije Beograda, nacionalnog avio prevoznika Air Serbia, ali i turističke privrede i agencija: Glob Metropoliten turs i Rubikon-Top Turs.

U saopštenju TOS-a se navodi da su kineski organizatori putovanja pokazali interesovanje za Srbiju kao turističku destinaciju i izrazili zahvalnost zbog ukidanja viza za njihove građane.

TOS uz podršku privrede za potrebe predstavljanja na ovom tržištu pripremila je i posebne programe putovanja, od kojih se kao najatraktivniji izdvojio program: put Valtera.

Foto Tanjug/ D. Peternek, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh