Novosti online

Viši sud odlučuje o žalbi Golubovića

 a70d680ef3.jpeg

BEOGRAD – U Viši sud u Beogradu stigla je žalba Kristijana Golubovića zbog odbijanja njegove molbe za odlaganje izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a on ostaje na slobodi do donošenja odluke o žalbi koja će biti pravosnažna.

Portparol suda Tanja Koljenšić rekla je Tanjugu da je sudu juče dostavljena Golubovića žalba izjavljena protiv odluke Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora.

Žalba odlaže izvršenje resenja, tako da će Golubović ostati na slobodi do donošenja pravosnažne odluke koju treba da donese predsednik Višeg suda u Beogradu.

Prvi osnovni sud u Beogradu je 2. februara odbio molbu Golubovića da mu se po četvrti put odloži izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a ranije tog dana je pušten iz pritvora u kojem je bio 15 dana zbog pretnji učesnici rijalitija „Farma 5″ Tamari Đurić.

Prethodno mu je tri puta mu je prihvatana molba za odlaganje služenja te kazne, u dva navrata zbog rođenja deteta, a treći put zbog učešća u Farmi“.

Novo odlaganje je tražio zbog „zdravstvenih razloga“.

Golubovića čeka da izrdži u zatvoru još četiri godine i četiri meseca, pošto je ostatak kazne od osam godina proveo u pritvoru.

Na tu kaznu osuđen je zbog preprodaje heroina.

Foto Tanjug, S. Radovanović

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh