• Zabava

  „Vivaldianno-grad ogledala“ 11. novembra u Areni

  BEOGRAD – Jedinstveni 3D koncertni spektakl „Vivaldianno“ biće izveden prvi put u Kombank areni, 11. novembra, najavila je danaa Arena.

  Spoj najsavremenijih vizuelnih efekata i aranžmana sa klasičnim zvucima Vivaldijeve legendarne kompozicije „Četiri godišnja doba“ odlikuje ovaj spektakl predviđen za velike scene i prostore.

  3D projekcija uz naraciju i muziku Vivaldija koju izvodi gudački orkestar sa moćnim aranžmanima obogaćenim modernim zvukom i električnim instrumentima, predstavlja život ovog slavnog umetnika na dramatičan način.

  Prvo izvođenje „Vivaldianna“ održano je u Češkoj i izazvalo je senzaciju, a Beograd će biti među prvim gradovima na njihovoj svetskoj turneji.

  „Vivaldianno – Grad ogledala“ je jedinstvena 3D koncertna predstava osmišljena po baroknoj muzici sa savremenim zvukom i novom energijom, sve u službi priče o uspehu i padu genijalnog kompozitora, Antonija Vivaldija.

  Scenu ispunjava orkestar klasičnih muzičara i art-rok izvođača i plesača dok se ispred i iza njih, pred očima publike, smenjuju slike rađene u najmodernijoj tehnici praćene sofisticiranim dizajnom svetla, stvarajući jedinstveno trodimenzionalno muzičko iskustvo.

  Idejni tvorac ovog šoua je češki producent, rock pijanista i kompozitor Mihal Dvorak, autor libreta je češki muzičar, scenarista i dramski pisac Tomas Belko, a 3D animacije osmislio je i kreirao poznati japanski umetnik, reditelj i animator Kosuke Sugimoto koji trenutno radi u studiju „Eallin“ animacije.

  Orkestar čini međunarodni tim umetnika: proslavljeni gudački kvartet „Herold“, gitarista, aranžer i majstor zvuka Jiri Janouck, violončelistkinja Terezie Kovalova, Carlo Zeggara iz Perua i Vlado Urlić (Španija) na perkusijama i fruli kao i bubnjar Martin Kuzma.

  Ulaznice po cenama od 2.200, 2.500, 2.800 i 3.500 dinara biće u prodaji od ponedeljka, 26. septembra.

  Foto Tanjug, arena

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com