Kultura

Vodimo vas na stand-up!

stand upFoto: UK Vuk

Uoči Dana zaljubljenih, njih dvoje će u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ izvesti „politički nekorektan šou“.

Ako želite da idete na šou, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom „Stand up“ na mejl nagrade@mondo.rs. Dobitnici će odmah biti obavešteni mejlom o načinu preuzimanja karata.

Mariana Aranđelović je diplomirana glumica sa velikim iskustvom u pozorištu, filmu, radiju, televiziju i stendap komediji. Teme njenog šoua, „Stand up No 1“ su televizija, posebno rijaliti program, moda i muško-ženski odnosi. Jedna je od najboljih stendap komičarki u regionu, sto je potvrđeno na njenim mnogobrojnim nastupima u Beogradu, po Srbiji, Sloveniji i drugde.

Ivan Tomić od pre tri godine nastupa sa „Čiča Tomićevom kolibom“ u Beogradu, po Srbiji, Sloveniji, Švajcarskoj, Engleskoj i Hrvatskoj. U svom nastupu Ivan se iznova pita: Šta je zajedničko sinhronizovanju crtaća i Haškom tribunalu? Kakva je veza između pobednika na Matematičkoj olimpijadi i ražnjeva od prohroma? Može li se srpska narodna pesma prepevati na engleski?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh