• Novosti online

  VOICE: U Indjiji iz budžeta novac za udruženja bliska funkcionerima SNS-a

  Opština Indjija odlučila je da od osam i po miliona dinara, koliko je iz budžeta bilo predvidjeno za udruženja gradjana i realizovanje programa i projekata od javnog interesa, blizu tri miliona dodeli udruženjima koja se dovode u vezu sa lokalnim funkcionerima Srpske napredne stranke (SNS), piše danas Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

  Sva tri udruženja kojima je dodeljen novac osnovana su nekoliko meseci pre raspisivanja javnog konkursa, odnosno u oktobru 2017. godine.

  Jedno od udruženja, kojem je dodeljeno dva miliona dinara, je sportsko udruženje „Royal“, koje se dovodi u vezu sa načelnikom Opštinske uprave opštine Indjija Aleksandrom Banićem.

  Pored „Royala“, na istom konkursu budžetski novac je dodeljen i Ribolovačkom društvu „Barica“ čiji je zakonski zastupnik Uroš Trifunović, sin direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljuba Trifunovića.

  Opštinski većnici su odlučili da se iz budžeta novac dodeli i udruženju „Lenis“ koje je, poput Ribolovačkog društva „Barica“ i Sportskog udruženja „Royal“ osnovano u oktobru prošle godine.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com