• Gradovi

  Voz pregazio čoveka u Zemun Polju, desetoro povredjeno u saobraćajnim udesima u Beogradu

  Na železničkoj stanici u Zemun polju voz je pregazio muškarca od 70 godina, a deset osoba je lakše povredjeno u saobraćajnim nezgodama na ulicama Beograda, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

  Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je voz pregazio čoveka oko tri sata posle ponoći i da je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

  Dva mladića lakše su povredjena u saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu oko 2.20, dok su u udesu u Ugrinovačkoj ulici oko 23.30 takodje lakše povredjeni muškarac i žena od 35 godina.

  Na Voždovcu u Ulici Ljube Vučkovića u saobraćajanoj nezgodi oko 21.30 lakše povrede zadobila su tri mladića, dok je muškarac (50) lakše povredjen u nezgodi oko 21.10 u Ulici Dr Ivana Ribara.

  Saobraćajne nezgode dogodile su se oko 20 časova kod Dušanovačke pošte kada je lakše povredjen mladić (22), a u Ulici Marije Bursać oko 19.10 je muškarac (71) zadobio lake telesne povrede.

  Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 94 puta od čega je 17 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici, hipertoničari, astmatičari, dijabetičari i osobe sa malignitetom.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com