• Gradovi

  Vučić danas u Pazaru obilazi školu i dijagnosticki centar

  BEOGRAD – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u Novom Pazaru gde će obići Dijagnostički centar u krugu Gradske bolnice, nakon toga novoizgrđeno obdanište, kao i novoizgrađenu zgradu OŠ „Rastko Nemanjić Sava“ u naselju Dojeviće, saopstila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

  Kako je najavljeno, sa premijerom Vučićem otvaranju novoizgrađenog dijagnostičkog centra, osnovne škole i vrtića prisustvovaće potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

  Otvaranju će prisustvovati i ministri trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, zdravlja Zlatibor Lončar, prosvete Srđan Verbić, kao i ambasador UAE Džuma Rašid Seif Zajed al Daheri i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović.

  Vučić je kamen-temeljac za ove objekte položio 20. aprila ove godine, a rok do kada je trebalo da budu završeni je kraj ove godine.

  Vrednost radova na ovim objektima je sedam miliona evra, što je rezultat dobre saradnje i prijateljskih odnosa grada Novog Pazara sa Vladom Srbije i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

  Prilikom polaganja kamena-temeljca na pomenutim objektima, premijer Vučić je najavio i izgradnju desetina kilometara puteva u Novom Pazaru i okolini, fabriku drvnopredađivačke industrije u tom gradu i Raški, kao i saradnju sa UAE i italijanskom kompanijom u oblasti poljoprivrede, kako bi se oživela sela na Pešteru.

  Premijer je tada, takođe, građanima Sandžaka poručio da će u naredne dve godine ovaj deo Srbije dobiti više nego u prethodnih 30 godina.

  Foto Tanjug, S. Radovanović/ arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com