Politika

Vučić: Garantujem veće plate i penzije

aleksandar vučić, vučić, vucic,Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Ako nekim slučajem dobijemo poverenje naroda, imaćemo nove ljude u Vladi i novu energiju„, rekao je Vučić televiziji Hepi.

Vučić je ocenio da opoziciju ujedinjuje mržnja protiv njega.

Autoputem do Makedonije za mesec dana

Vučić je najavio da će za mesec dana moći da se putuje autoputem do Makedonije.

„Napravili smo mnogo toga za Srbiju, pred nama je još mnogo toga. Potrebno je da se ujedinimo za standard, bolje škole i bolnice i da se ujedinimo oko normalne i pristojne srbije“, rekao je Vučić.

Naveo je i da se opozicija zalaže za „teranje stranih investitor“, ali da onda ne bi bilo zaposlenih u mnogim fabrikama.

„Strane investicije su veoma važne i time ću se baviti dokle god sam na vlasti“, rekao je Vučić.

„Najmanje penzije su veće nego ikada. Garantujem da se penzije neće smanjivati i da će biti isplaćivane redovno, a i plate će biti veće“, rekao je Vučić.

Premijer je najavio i da će narednih pet godina biti ostvaren ekonomski rast.

Dodao je da je broj korisnika socijalne pomoći od dolaska SNS na vlast 2012. godine do danas smanjen za 14.000, sa 642.000 na 628.000

„ZAVRNI SLAVINU“

Vučić je naveo da će u prva tri meseca ove godine budžetski deficit biti svega 13 iili 14 milijardi dinara, a bilo je predviđeno da bude 60 milijardi.

Mogli smo da trošimo pare, ali rekao sam ‘ne, zavrni slavinu’„, rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da posle izbora neće praviti Vladu po svaku cenu niti će praviti kompromise po pitanjima rasta i napretka Srbije, pada nezaposlenosti i ekonomskog rasta.

„ŽIVIM U GARSONJERI, ŽIVIM ZA SVOJE IDEALE, MOSTOVE I TUNELE“

Vučić je rekao da je prijavio svu imovinu i da nikada ništa nije krio.

„Moji roditelji su završili državni Ekonomski fakultet u Beogradu, a brat isti taj fakultet sa prosekom većim od devet. Sada se bave time kako su moji roditelji, a otac mi je bio direktor u Privrednoj komori, pre 30 godina kupili plac i kuću u Jajincima, a to nema nikakve veze sa mnom“, rekao je Vučić.

„Osim garsonjere u Novom Beogradu nemam ništa drugo. Ne znaju šta će od besa i muke, nego su dodavali stanove koje je moj otac prodao da bi kupio drugi stan. Meni je poštenje svetinja, za razliku od njih. Živim za svoje ideale, za mostove i tunele“, rekao je Vučić.

Vučić je optužio neke novinare da pišu najgore stvari o njegovoj porodici.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh