Politika

Vučić Karađorđevicima: Za početak – platite struju

beli dvor, rođendan, prestolonaslednik, aleksandar karađorđević, karadjordjevic, rođendan, rodjendan, gala večera, vecera, glamur,Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

„Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš“, rekao je premijer i dodao da će pokušati pristojno da odgovori na pitanje novinara kako komentariše najavu tužbe Karađorđevića sudu u Strauzburu.

„Do Strazbura, ako treba“

Princ Aleksandar Karađorđević najavio je ljutu pravnu borbu zarad povratka „nezakonito oduzete imovine“ 1947. godine njegovoj porodici. Ako domaće pravosuđe ne bude imaloi sluha za povrat Dvokrskog kompleksa i druge imovine sa podužeg spiska, princ je najavio i tužbu Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu, pišu „Večernje novosti“.

On je izneo podatak da Karađorđević duguje EDB-u i EPS Snabdevanju oko 70.000 evra.

Prema njegovim rečima, država je dala objekat Karađorđevićima na korišćenje, a taj objekat propada, jer se ne održava, i plaćala je sve, pa je red da i prestolonaslednik plati struju.

„Platite struju, pa kukajte na državu“, podvukao je Vučić i primetio da „svi žele, vole i hoće da napadnu državu, kada im padne na pamet, uz kuknjavu i žalopojke, što je „nacionalni sport u Srbiji“.

„Ne možemo da dođemo u Kalinovac i kažemo seljacima da duguju za struju a on duguje 70. 000 evra“, zaključio je Vučić.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh