• Gradovi

  Vučić: Mi svoj posao želimo da završimo pre kraja 2019.

  Vučić: Mi svoj posao želimo da završimo pre kraja 2019.

  BEOGRAD – Premijer Aleksnadar Vučić izjavio je danas da je otvaranje poglavlja u pregovorima za članstvo u EU 14. decembra za Srbiju važan datum, zahvalio je komesaru za proširenje Johanesu Hanu što je na tom putu pomogao i poručio da Srbija svoj posao u budućem procesu želi da okonča pre 2019.

  Želim da zahvalim i Evropskoj uniji i giospodinu Hanu, koga smatramo velikim perijateljem Srbije. Danas smo reazgovarali o našim obavezama u budućnosti, o otvaranju poglavlja 14. decembra. To je važan dan za našu zemlju zbog toga što 14. kada budu otvorena prva poglavlja mi pokazujemo kao Srbija kakvom društvu želimo da pripadamo i šta je to što želimo da izgrađujemo u našoj zemlji“, rekao je Vučić.

  Dodao je da smo mnogo radili da bismo dovde došli, ali mnogo toga je tek pred nama, te da veruje da ćejo i na tom teškom i napornom poslu i dalje imati podršku Hana.

  To sto nas očekuje nije ni jednostavno ni lako, primetio je premijer, ali i poručio: „Mi svoj posao želimo da završtimo pre kraja 2019. godine“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com