Ekonomija

Vučić na tribini o ženskom preduzetništvu

aleksandar vučić, aleksandar vucic, vučić, vucicFoto: Mondo/ Stefan Stojanović


O mogućnostima korišćenja evropskih fondova učesnicima okruglog stola govoriće ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Vučića je ispred Sportskog centra „Relaks“, u kojem se održava skup, dočekao veliki broj građana, koje je premijer u kratkom razgovoru pozvao da na predstojećim izborima glasaju da Srbija ide u budućnost.

On im je rekao i da ne obećava da će im biti lako, ali da je to jedini put da Srbija krene u budućnost.

„Siguran sam da uz vašu borbenost, marljivost i rad, možemo da promenimo Srbiju i učinimo je boljom, ali to neće pasti s neba“, rekao je Vučić dodajući da je siguran da će građani posle izbora biti zadovoljniji.

Premijer je poručio građanima Kovačice da želi da Srbi i Slovaci u tom gradu žive u miru i slozi, i da među njima nema nikakvih razlika.

Na početku tribine uspešne preduzetnice će izneti mišljenje o aktuelnom stanju i perspektivama ženskog preduzetništva, a među njima su vlasnica i direktorka D Expreš d.o.o iz Beograda Ljiljana Karaklajić, vlasnica i dirketorka Konfekcije Elipsa iz Kraljeva Božana Pantović, direktorka 22 Pro Femina Zdravčica iz Užica Rada Joksimović i vlasnica i direktorka Živino produkt iz Pančeva.

Okrugli sto organizuje Privredna komora Srbije, sa ciljem da se više čuje o aktuelnom stanju i perspektivama ženskog preduzetništva, merama koje Vlada Srbije preduzima na njegovom razvoju i podsticanju, kao i o iskustvima i primerima dobre prakse.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh