• Gradovi

  Vučić naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljnjeg

   

   

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljnjeg, a o njegovoj eventualnoj promeni doneće posebno naredjenje, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

  Rano jutros Vučić je održao sastanak sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milanom Mojsilovićm i ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom, a kako se navodi u saopštenju, Mojsilović i Vulin referisali su o stepenu postignute borbene gotovosti i izvršenosti naredjenja koje im je dao.

  „Predsednik Republike je izrazio zadovoljstvo zbog energije, truda, spretnosti i brzine svih pripadnika Vojske Srbije, ali je isto tako izrazio duboku zabrinutost za sve što se dešava na prostoru Kosova i Metohije“, izjavio je Vulin.

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je juče stavljanje Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je direktoru policije Vladimiru Rebiću da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti.

  Pripadnici kosovskih specijalnih jedinica ROSU naoružani i pod fantomkama bili su rasporedjeni juče pre podne u neposrednoj blizini brane i veštačkog jezera Gazivode.

  Oni su obezbedjivali posetu kosovskog predsednika Hašima Tačija jezeru Gazivode i prelazu Brnjak.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com