Gradovi

Vučić: Nek Milenović dovede te Saudijce kod nas

Pogledaću zahteve novinara čim se dočepam kancelarije

Vučić je izjavio da nije stigao da pogleda zahteve koje su mu uputili novinari okupljeni oko inicijative „novinari ne kleče“, ali da će to učiniti čim nađe vreme. „Nisam video njihovo pismo, nisam ni vesti stigao da gledam, nisam imao vremena ništa da vidim“, rekao je Vučić. Na pitanje da li će ih pogledati, premijer je odgovorio: „Čim se dočepam kancelarije“.

BEOGRAD – Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da bi bilo dobro da predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović dovede Saudijce za koje radi u Srbiju.

Odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše tviter poruku Milenovićeve, koja se osvrnula na činjenicu da se u javnosti pojavila informacija da radi sa nekim iz Saudijske Arabije, a da su Arapi Vučićeva „braća po pasošu“, premijer je rekao da nije imao priliku da pročita šta je Milenovićeva napisala, da je mogla slobodno i telefonom da mu se obrati, a da Arapi jesu njegova braća.

On je dodao da ne zna da li je saradnja Milenovićeve sa Saudijskom Arabijom sukob interesa, a da, što se njega tiče, slobodno dovede „svoje“ Saudijce u našu zemlju.

„Arapi su moja braća apsolutno i, kao i svi ljudi, dobrodošli su i ti Miroslavini Saudijci u Srbiji“, dodao je Vučić.

On je istakao da će odmah da primi svakog Saudijca koji želi da investira u našu zelju, kao i da će svima, koji žele nešto da urade u Srbiji, dati srpski pasoš. „Sve normalne zemlje sveta daju svoje pasoše ljudima koji daju doprinos. Ko god hoće da učini nešto za našu zemlju, mi ćemo da mu damo pasoš“, poručio je premijer i rekao novinarima da sada preko društvenih mreža poruče Milenovićevoj neka slobodno dovede njene Saudijce u Srbiju.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh