• Gradovi

  Vučić o emisiji N1: Nerviraću ih još više, još većim radom

  Vučić o emisiji N1: Nerviraću ih još više, još većim radom

  NOVI PAZAR – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija danas normalna i pristojna zemlja, i da je zadovoljan što i oni koji ga kritikuju danas žive u boljoj Srbiji, u kojoj smeju da govore ono što pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu.

  Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara o emisiji „Mediji u Srbiji: hronika propadanja“, emitovanoj sinoć na TV N1, rekao da nikada mržnja nije, niti će moći da pobedi rad i da mogu da rade šta god hoće i ništa im neće vredeti, jer narod koji teško živi zna da ceni rad.

  Premijer je kazao da je u emisiji primetio patološku mržnju lične prirode kod jednog dela ljudi koji su fabrikovali i izmišljali sve i svašta, i usmerevali mržnju prema jednoj porodici, koristeći se pri tom parama građana Srbije.

  „Nisu rekli da sam krao pare, ne znaju šta da kazu. Tvrde da sam nešto nameštao u Feketiću. Sram ih bilo“, podvukao je Vučić.

  „Srećan sam zbog njih, jer žive u boljoj Srbiji, i sve što danas smeju da kazu našim parama pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu, a kamoli da to njihovi lopovi plate. Srbija je danas normalna i pristojna zemlja koja će tek da bude veoma uspešna“, podvukao je Vučić.

  „Nemam šta da im odgovorim To najbolje govori o slobodama u nasoj zemlji i kakvoj diktaturi žive. Ponosan sam zbog toga na našu Sbriju. Ja ću njima da odgovorim svojim radom, onim što ih najviše nervira, a više od svega ih sekira to što radim i subotom i nedeljom, bez obaveze ubacivanja kartica, to što mogu da radim više od svih“, rekao je Vučić.

  S tim u vezi je premijer najavio da će sutra otvoriti šest traka autoputa od Pančevačkog mosta do mosta Mihajlo Pupin, kao i da će za tri dana otvoriti novih 23 kilometra na istočnom kraku autoputa.

  „Oni nisu samo od Miškovića, već i od Dulića i Đilasa, stručnjaka koji su nam ostavljali deficit od 21, odsto pravili svece. Veoma sam srećan zbog činjenice što radom možemo da odgovorimo, a mržnja ubija onog što mrzi, a ne onoga što je predmet mržne. Ja njih mnogo volim i uradiću da se oni kao građani Srbije osećaju mnogo bolje i da vide koliko Srbiji ide mnogo bolje nego u vreme onih koji su krali i otimali od građana Srbije“, istakao je Vučić.

  „Mi smo demokratska zemlja. To je nešto što je uobičajeno i to je tako u demokratskim zemljama, a sumnjam da bi to bilo i u onima koje nam drže pridike o tome. Ja se ponosim tim stepenom demokratije koji smo dostigli“, nagasio je Vučić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com