• Gradovi

  Vučić o Malom i Miškoviću: Zasmetala mi prisnost

  BEOGRAD – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije bio zatečen prisustvom gradonačelnika Beograda Siniše Malog na proslavi Delte, za stolom Miroslava Miškovića, ali da mu je zasmetala „relativna bliskost, koju je video za tim stolom“.

  Kako je objasnio, Mali je trebalo da bude na proslavi Delta holdinga, jer je tu bio prisutan i gradonačelnik Ljubljane i bilo je reči o poslu vrednom 200 miliona evra, ali da nije razumeo, „zašto mora da pije viski ili drugo piće s njima“.

  „Kako sam to razumeo rekao sam mom prijatelju Malom, koji je ubedljivo najuspešniji gradonačelnik Beograda poslednjih decenija, koji je smanjio dugove i pokrenuo kapitalne projekte“, dodao je Vučić za RTS.

  On je objasnio da je Malom zamerio u ljudskom smislu i da mu je to rekao.

  „Al,i ne mora to što ja osećam da bude najvažnije na svetu. Možda sam pogrešio, možda on ništa strašno nije uradio. Meni to nije bilo lepo, loše sam se osećao i to sam mu rekao. Ali, nikakav problem nemam s tim što je otišao tamo ako će Delta da otvori neku novu investiciju, niti da ode neki ministar. Imam problem s tim što je pokazana veća bliskost nego što bih je ja razumeo“, objasnio je Vučić.

  Na konstataciju da je deo javnosti prisustvo Malog razumeo kao zaokret aktuelne vlade, Vučić je naglasio da u njegovom slučaju zaokreta u poštenju nema.

  „Na pošte način sam svoj posao obavljao, pare nam nisu potrebne ni Miškovićeve ni bilo čije, kao što je nekada bio slučaj. Siguran sam da i Mišković to može da vam kaže kada je po kabinetima završavao, samo je bilo pitanje koliko miliona neko treba negde da odnese, to kod mene ne postoji. Mene ti milioni ne interesuju“, podvukao je Vučić.

  Foto Tanjug/N. Jovanović, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com