• Gradovi

  Vučić: Optužbe opozicije su humoristički program

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada za vreme izborne kampanje nije radio republički parlament i dodao da mu optužbe opozicije na taj račun deluju kao „humoristički program“.

  Vučić je novinarima u Vranju rekao da su predstavnici prethodne vlasti prekidali rad parlamenta i po četiri meseca i da zbog toga nemaju pravo da kritikuju Srpsku naprednu stranku (SNS) zbog toga što je zasedanje parlamenta odloženo do završetka predsedničkih izbora.

  On je rekao da ga, kao najavljenog predsedničkog kandidata SNS jedino zanima podrška naroda a da se neće udvarati ni „lažnoj eliti“ ni „foteljašima koji se samo bore da nekom skinu glavu, da budu bogati i da se voze avionima“ a koji ne znaju ni gde su Ristovac ni gde je Vranjska Banja.

  „Sada imaju priliku da pobede, nema problema, ali da me uplaše ili da im se sklonim… Težak je taj posao“, rekao je Vučić.

  On je najavio da će za vreme kampanje posetiti i Kosovo i Metohiju i izrazio nadu da će dobiti podršku bar 70 odsto tamošnjih glasača.

  Vučić je dodao da je na prošlim izborima dobio podršku 67 odsto izašlih glasača na KiM a da sada veruje da će ih biti i više jer ih je „hrabro i odgovorno zastupao“.

  Komentarišući odluku francuskog suda, koji je u slučaju Ramuša Haradinaja dao Srbiji još mesec dana da dostavi dokumentaciju, Vučić je rekao da je Beograd spreman da ispuni sve što se traži u tom smislu, jer je to veoma važno zbog žrtava i pravde“.

  On je rekao da ne želi da kaže šta misli o tome ko je odgovoran za, kako se izrazio, haos u Makedoniji i drugim državama ali je dodao da tako nešto neće dozvoliti u Srbiji, kao ni pokušaje da se slučaj Haradinaj zloupotrebi protiv Srba.

  „Neka povedu računa i neka ni ne pomišljaju na to“, rekao je Vučić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com