• Gradovi

  Vučić: Pokušaj skretanja pažnje sa uspeha Srbije

  BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da su izjave iz Prištine o proglašenju srpskih ličnih karata nelegalnim samo pokušaj, politički, da se skrene pažnja sa uspeha Srbije, uključujući otvaranje pregovaračkih poglavlja.

  „Šta biste vi radili da ste na mestu vladajućih partija u Prištini, kada svaki dan imate suzavac i, iako ste većina, ne smete da uđete u aprlament. To su njihove unutrašnje stvari. Mi ćemo naš narod da zaštitimo“, poručio je on u izjavi televiziji Pink.

  Srbija je, prema njegovim rečima, na dobrom putu i nema mogućnosti, osim ako sami nešto ne napravimo, ako se desi neka velika nestabilnost, da s tog puta skrenemo.

  Premijer je ponovio da će Srbija učiniti sve što je njen deo posla do 2019, ali da će sigurno biti sigurno još mnogo pokušaja vršenja političkog uticaja, pritisaka, posebno oko poglavlja 35, ali ne mnogo manje i po pitanju poglavlja 23 i 24.

  „Naše je da kroz sve to prođemo i pobedimo“, podvukao je on.

  Vučić je podsetio na svoju raniju izjavu da je od svog prijatelja iz Ujedinjenih arapskih Emirata šeika Muhameda naučio koliko je važno rukovodstvo.

  Libija je imala mnogo više i kvalitetnije nafte, ali Emirati izgledaju kao centar sveta zbog dobrog upravljanja, vizije, zaključio je.

  Foto Tanjug, S. Radovanović/ arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com