• Gradovi

  Вучић: Пут од Трговишта до аутопута до октобра

   Председник Србије Александар Вучић поручио је мештанима Трговишта да ће држава учинити све како би они остали да живе у свом месту и најавио да ће до октобра бити завршена саобраћајница до аутопута Београд-Ниш, као и до Босилеграда.

  Вучић је у обраћању грађанима испред средње стручне школе у Трговишту рекао и да ће држава радити на томе да се отвори још један производни погон у том крају, у којем би требало да буде запослено још 300 радника.

  Наводећи да је Трговиште посебно значајно за Србију јер је удаљено 54 километра од границе са Македонијом, Вучић је рекао да ће држава наћи начин да се, можда и уз измене закона, субвенцијама обезбеде нешто веће плате и примања како би грађани били подстакнути да остану.

  Како каже, до краја октобра биће завршено 36 километара пута од Трговишта до аутопута и 17 километара пута од тог места ка Босилеграду, а држава је спремна и да уложи више у школу „Милутин Бојић”.

  „Хоћемо да вам покажемо колико нам је стало до вашег опстанка овде. Ваша љубав према Србији је оно што нас обавезује да помогнемо да останете овде, будете наши граничари, чувате нашу земљу као и увек што сте чинили. Србија је уз вас и тако ће бити и убудуће”, рекао је Вучић.

  Вучић је раније обишао погон компаније „Симпо” у селу Радовнице, где се производе дечји креветићи, преноси Танјуг.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com