Gradovi

Vučić s Bridlavom o ulozi Kfora

Vučić sa generalom Filipom Bridlavom

BEOGRAD – Premijer Aleksandar Vučić preneo je danas komandantu Savezničke (NATO) komande za operacije generalu Filipu Bridlavu zadovoljstvo dobrom saradnjom sa KFOR-on, a general Bridlav zahvalio premijeru na naporima koje ulaže kako bi se u regionu Zapadnog Balkana očuvala stabilnost.

Premijer Vučić je u razgovoru s generalom Bridlavom istakao da Kfor, odnosno međunarodne mirovne snage na Kosovu i Metohiji pod vođstvom NATO, imaju ključnu ulogu u zaštiti srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao garant njihove bezbednosti, kao i u očuvanju stabilnosti u regionu.

Srpski premijer je izrazio nadu da će saradnja Vojske Srbije sa NATO, u okviru programa Partnerstvo za mir, biti unapređena u cilju dalje izgradnje kapaciteta za doprinos međunarodnom miru i stabilnosti.

General Bridlav je potvrdio da će KFOR i ubuduće odgovorno ispunjavati svoje obaveze u očuvanju bezbednosti na Kosovu i Metohiji.

On je dodao da postoji mnogo mogućnosti za unapređenje saradnje NATO sa Vojskom Srbije, koju je ocenio kao veoma profesionalnu.

General Bridlav zahvalio je premijeru Vučiću na naporima koje ulaže kako bi se u regionu Zapadnog Balkana očuvala stabilnost kao preduslov za ekonomski i svaki drugi napredak, saopšteno je iz Vlade.

Preview

VUCIC I BRIDLAV

Slide

ALEKSANDAR VUCIC

Slide

VUCIC I BRIDLAV

Slide

FILIP BRIDLAV

Slide

VUCIC I BRIDLAV

VUCIC I BRIDLAV

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh