• Gradovi

  Vučić sutra na konferenciji Ekonomist: Svet u 2016.

  BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće sutra na konferenciji „Ekonomist: Svet u 2016“ u Beogradu, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

  Na konferenciji koja će biti održana u hotelu Metropol Palas, će učestvovati i potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

  Organizatori su najavili i učešće ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, ministra za rad i boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina, Irene Vojačkove Solorano, stalnog koordinatora UN u Srbiji, Mišel Sent Lot, direktora Unicefa u Srbiji i Hansa Fridriha Šodera, direktora Delegacije UNHCR-a u Srbiji.

  U konferenciji će, kako se očekuje, učestvovati i ambasador Nemačke u Beogradu Aksel Ditman, ambasadorka Francuske Kristin Moro, ambasador Hrvatske Gordan Markotić, amasadorka Makedonije Vera Jovanovska Tipko, direktor Srbijagasa i drugi.

  Tokom konferencije učesnici će disktovati u nekoliko panela na teme šta je Srbija naučila iz migrantske krize, EU i budućnost Srbije, Kosovo, kao i energetske perspektive regiona Jugoistočne Evrope.

  Foto Tanjug, M. Đoković/ arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com