• Gradovi

  Vučić sutra nastavlja konsultacije o novoj vladi i premijeru

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će sutra nastaviti konsultacija sa predstavnicima izbornih lista o kandidatu za novog premijera, najavljeno je iz njegovog kabineta.

  Pozvani su u 14.00 predstavnici Saveza vojvodjanskih Madjara a potom, sat kasnije, predstavnici Bošnjačke demokratske zajednice.Na konsultacije u 16.00 pozvana je izborna lista Stranke demokratske akcije Sandžaka, u 17.00 Partija za demokratsko delovanje a u 18.00 predstavnici Zelene stranke.

  Vučić je ranije danas održao konsultacije o novom premijeru i budućoj vladi Srbije sa izbornom listom koju je predvodila Srpska napredna stranka, kao i sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom i potom sa Srpskom radikalnom strankom.

  Za danas popodne zakazne su konsultacije sa predstavnicima izborne liste „Dveri Demokratska stranka Srbije Sanda Rašković Ivić Boško Obradović“ i sa predstavnicima izborne liste „Boris Tadić, Čedomir Jovanović Savez sa bolju Srbiju – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com