Politika

Vučić u Londonu, u toku važni susreti

With British Secretary of State for Foreign Affairs @PHammondMP and PM of Montenegro Milo Djukanovic pic.twitter.com/esBAzrZ4Y6

— Александар Вучић (@SerbianPM) February 22, 2016


Vučić je na marginama samita razgovarao i sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Filipom Hamondom i premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Premijer je na svom zvaničnom Twitter nalogu napisao da će Srbija biti predstavljena kao primer dobre prakse zbog sprovedenih ekonomskih reformi.

We’re hosting #EBRDwb today. Here are 7 reasons to invest in the Western Balkans pic.twitter.com/oCYUuKetKL

— Suma Chakrabarti (@ebrdsuma) February 22, 2016

Vučić, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar finansija Dušan Vujović učestvuju danas na Investicionom samitu koji u Londonu organizuje EBRD.

Skup ima za cilj da predstavi potencijalne investicije i poslovne mogućnosti na Zapadnom Balkanu, počeće zajedničkim panelom premijera zemalja Zapadnog Balkana i Hrvatske, a nastaviće se pojedinačnim tematskim panelima.

Skupu prisustvuju premijeri zemalja Zapadnog Balkana, ministri i vodeći poslovni ljudi, a otvorili su ga predsednik EBRD Suma Čakrabarti i ministar spoljnih poslova Velike Britanije Filip Hamond.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh