• Sport

  Vučić: Uhapšeni huligani već govore kako su i koliko dobili novca za incidente

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uhapšeni huligani već govore kako su i koliko novca dobili za incidente na fudbalskoj utakmici Partizan-Crvena zvezda i dodao da je došlo vreme da ih neko „priveže“. „Ali kada pitate da li će biti pušteni, rekao bih da je neko te kriminalce ‘pustio s lanca’ i da je sada vreme da ih neko prizove poznavanju prava i, da se metaforički izrazim, da ih malo ‘priveže’ kako ne bi više ugrožavali ne samo fizički integritet ostalih ljudi već i da ne bi učestvovali u mnogo težim stvarima od onoga kako to na prvi pogled izgleda“, rekao je Vučić tokom posete Havani.

  Upitan koliko je huligana uhapšeno, rekao je da ih je uhapšeno više, šest ili sedam. Dodao je da je tom prilikom bio prisutan značajno veći broj huligana iz Hrvatske.

  „Neki od njih su, a nadležni će govoriti o tome, već počeli da govore o tome kako su dobili taj novac i koliko su dobili da u tome učestvuju i da će nadležni organi govoriti o tome“, rekao je predsednik.

  Vučić je naveo da će uhapšeni sada imati priliku da se „odmore od svojih brojnih aktivnosti“.

  „Ali koliko će to da traje i da li će da traje, zavisi od tužioca i ukoliko bude postupka, bilo kakvog prekršajnog ili krivičnog od postupajućih sudija“, dodao je Vučić.

  „Blic“ je naveo da su trojica od šestorice privedenih Hrvata koji su u sredu učestvovali obračunu tokom utakmice Partizan Crvena zvezda u Beogradu, bili su plaćeni za to, dok su kod jednog od njih nadjeni i narkotici.

  Prema saznanjima „Blica“, Hrvati Splićani, njih trojica, medju kojima i Ante Firić (26) i Damir Dovarović, dobili su 10.000 evra da dodju u Beograd i krenu u okršaj.

  U nasilju na derbiju, na južnoj tribini povredjeno je više od 20 ljudi.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com