• Novosti online

  Vučić uveren da će odnosi Srbije i Hrvatske biti značajno unapredjeni

   

   

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je večeras uverenje da će odnosi Srbije i Hrvatske, kao i ekonomske veze dve zemlje biti značajno unapredjeni.

  „Izražavam iskreno uverenje da će odnosi Srbije i Hrvatske biti značajno unapredjeni, kao i odnosi Srba i Hrvata u celini.

  Siguran sam da će Vlada Republike Hrvatske, kao i svi mi u Srbiji, tom važnom i pozitivnom procesu dati puni doprinos“, napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

  Vučić je naveo i da je optimista kada je u pitanju ekonomija.

  „Optimista sam kada je u pitanju ekonomija, uveren sam da će naši odnosi u budućnosti biti sve bolji, jer to je u interesu obe zemlje i oba naroda“, napisao je Vučić.

  On je zahvalio i na pozivu srpskim privrednicima da ulažu u Hrvatsku i ocenio da pruga Beograd Zagreb „može ponovo biti ono što je bila pre 20-tak godina najvažnija saobraćajnica u regionu“.

  Vučić je na Tviter nalogu napisao i je imao srdačan razgovor sa mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim SPC Porfirijem i polaznicima Akademije srpskog narodnog vijeća koji su predstavili projekat „Budućnost Srba u Hrvatskoj“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com