• Gradovi

  Vučić: Vreme je da u SNS preispitamo sami sebe

  Vučić: Pregovaramo o Srbiji,zbog Srbije i za Srbiju

  Naprednjaci ne smeju sebi da praštaju greške

  Srbiji nisu potrebni funkcioneri već radnici koji misle na interes građana i zemlje, poručio je Vučić članovima i funkcionerima stranke i naglasio da naprednjaci sebi ne smeju da praštaju greške. On je, navodeći da zna da je većina naprednjaka bila protiv odluke da smeni Bratislava Gašića sa mesta ministra odbrane, naglasio da funkcioneri SNS moraju da znaju da su najodgovorniji u Srbiji, te da zato moraju i da odgovaraju za sve svoje postupke. „Ne moram da vam kazem da mi je bilo mnogo teško dok sam mu to saopštavao jer ga mnogo volim. Bata će imati budućnost u našoj stranci, shvatiće šta je uradio, ali mi te greške sebi ne smemo da opraštamo u budućnosti i po tome moramo da se razlikujemo od svih njih“, rekao je Vučić. On je dodao da se nada da naprednjaci razumeju da su dve najvažnije reči rad i odgovornost, te da su interesi građana i Srbije ispred svake emocije i prijateljstva. „To zemlja traži od vas, nisu joj potrebni funckioneri, već radnici, oni koji ne misle na sebe nego na druge. Oni koji će da vode zemlju u novo vreme, a ne da čekaju da ih voze kolima“, rekao je Vučić, nazivajući takve „tinu ninu funkcionerima“. On je pozvao naprednjake da krenu novim putevima bez odmora, jer cela Srbija čeka.

  NOVI SAD – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će ta stranka 13. februara izabrati novo rukovodstvo i naglasio da je vreme da SNS preispita sebe i ide u korak sa onim što narod želi.

  „Vreme je da sebe preispitamo, da vidimo šta smo radili u prethodne dve godine, da zahvalimo svima koji su dobro radili i onima koji su manje dobro radili, da poželimo dobrodošlicu onima koji nisu imali priliku da rade“, rekao je Vučić na mitingu SNS u Novom Sadu.

  On je istakao da je vreme da SNS ide u korak sa onim što narod želi, navodeći da narod nije uvek zadovoljn.

  „Važno je da mi sebe preispitujemo, budemo najoštriji sudija prema sebi i izaberemo najbolje rukodovstvo, sa naboljim idejam, koji će hrabro štititi pre svega Srbiju, pa tek onda SNS“, rekao je Vučić.

  On je naveo da je godina iza nas bila puna izazova, ali da se dosta toga promenilo na bolje.

  Srbija prešla svoje Alpe, nema prepreka koje neće preći

  Vučić je izjavio da je Srbija simbolično prešla svoje Alpe i nema više prepreke preko koje neće preći uz ocenu da je otvaranjem poglavlja u pregovorima sa EU 14. decembra ispisana nova stranica naše istorije.

  „Ne možemo nazad, za nas nazad više ne postoji i zato napred moji naprednjaci – Srbija nas je pozvala, vi joj odgovorite“, rekao je Vučić na mitingu SNS u novosadskom SPENS-u.

  Ne mogu se stvari promeniti za jedan dan, ali će se menjati i ubuduće, rekao je Vučić i poručio da danas Srbijom ne upravlja niko od kriminalnih centara moći, ne upravljaju tajkuni i više to neće moći.

  On je rekao da Srbiju vode pošteni i odgovorni ljudi, koji se ne plaše ni najtežih uvreda i poručio stranačkim kolegama da ne odgovaraju na uvrede već da razmišljaju o tome šta treba rade i danas i sutra da bi i takvima bilo bolje.

  „Pustite ih jer se razlikujemo od njih upravo po tome što hoćemo da imamo pristojnu, modernu i uređenu Srbiju“ podvukao je Vučić.

  On je podvukao značaj 14. decembra i otvaranja poglavlja u pregovorima sa EU i zahvalio se svima na novoj stranici srpske istorije.

  „Kada smo krenuli bili smo u poziciji kao Hanibal pred Alpima“ rekao je Vucicć i naveo da je to ili naći put ili ga napraviti.

  „I napravili smo obe stvari i našli smo svoj put, put Srbije, znamo gde idemo i gde hoćemo da stignemo“, rekao je Vučić i poručio da ako na kraju tog puta budemo u Evropi to je odlično, ali i upozorio da ne pregovaramo i da nikada nećemo pregovarati o Evropi već ćemo pregovarati zbog Srbije i za Srbiju, o našim pristojnim životima, o našem većem standardu, razvoju, napretku…

  Kako je primetio , ništa lakše nije Srbima nego da umru za Srbiju i to su radili vekovima.

  „Dosta je bilo toga, rad nam je potreban a ne rat, kolevke su nam potrebne, a ne grobovi, da živimo ovde na zemlji a ne više na nebu“ poručio je Vučić i dodao da to treba da ostane deo naše istorije i da pričamo o tome svojoj deci i ne treba da se toga stidimo i da budemo ponosni na prošlost ali da mislimo na budućnost.

  Lider SNS i premijer je rekao da je Srbija simbolično preko svojih Alpa prešla i da nema više prepreke preko koje preći neće.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com