• Gradovi

  Vuk Jeremić na Kosovu

  Predsednicki kandidat Vuk Jeremić počeo je svoju predizbornu kampanju posetom Kosovu, rečeno je Beti u timu Vuka Jeremića.

  Kako je navedeno, Jeremić je u Pećkoj patrijaršiji razgovarao sa igumanijom Haritinom.

  Jeremić je posle posete rekao da u Pećka patrijaršija predstavlja jedan od kamena temeljaca srpske kulture i tradicije i da je vekovima bila svedok sjajnim, svetlim, slavnim ali i teškim trenucima srpske istorije.

  „Ovo je jedan od teških trenutaka kada moramo biti jedinstveni i kada moramo biti čvrsti u našim opredeljenjima da se zaštitimo, da zaštitimo svoju kulturu, svoj identitet i da znanjem – znanjem sveta, ali i znanjem o tome ko smo i odakle potičemo, zaštitimo svoje nacionalne interese“, rekao je Jeremić.

  Jeremić kampanju nastavlja sutra predizbornom konvencijom u Čačku.

  Prema nezvaničnim najavama Jeremić je trebalo danas da u Beogradu da sastane sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini.Na tom sastanku bili su predsednički kandidat Saša Janković, predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.

  Beta

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com