Gradovi

Vulin: Andrej Vučić je žrtva svog prezimena

BEOGRAD – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom pisanja pojedinih medija o bratu premijera Andreju, da je on žrtva svog prezimena.

Sudeći po naslovnim stranama nekih novina Andrej Vučić je uradio nešto loše samo zato što postoji, rekao je Vulin gostujući na Pinku.

Podsetio je da to nije prvi put da pojedini mediji pišu o premijerovom bratu, te a se pritom kao glavni problem postavlja pitanje da li je on član SNS i da li aktivno učestvuje u radu te stranke.

Govoreći o velikoj kolicini oružja nedavno pronađenog u blizini porodične kuće premijera Vučića, Vulin je rekao da je atentat pripreman ili na premijera ili na njegovog brata.

„Nisam siguran da li atentat pripreman za Andreja Vučića ili Aleksandra Vučića, ali za jednog jeste“, naveo je Vulin.

Vulin: Namera DJB je bila da izazove veliki incident

Vulin izjavio je danas da su poslanici DJB i njihov lider Saša Radulović u parlamentu pokazali „najgore moguće uličarsko ponašanje pljuvanjem i psovanjem poslanika“ SNS Marjana Rističevića.

On je za televiziju Pink rekao da je verovatno namera Radulovića i njegove poslaničke grupe bila da izazove incident u parlamentu, te upitao kakvu sliku Radulović i DJB šalju o parlamentu.

„Iz samo njima poznatih razloga Radulovioć i njegova grupa su prišli poslaniku vređali ga, psovali mu majku i pljunuli ga. Šta su očekivali? Šta su hteli, da izazovu veliki incident u Skupštini Srbije“, upitao je Vulin i dodao da je očigledno da se od Radulovića ne može napraviti uljudan čovek.

Prema njegovim rečima, Rističević je u raspravi pokazao nekoliko fotografija kako se na najbrutalniji način odnosi prema ženama u neko ranije vreme i to u državnim institucijama, te da su mu prišli poslanici DJB i pljuvali ga i psovali.

„Iz potpuno nepoznatog razloga Radulović i DJB osetili su potrebu da prave incidente u Skupštini, zaista liči na Samopredeljenje u Prištini“, naveo je Vulin i dodao da se tako ne ponaša u Skupštini Srbije.

„Šta ste hteli? Vas 10, 15 prišlo je klupama gde sedi 150 ljudi. Šta su hteli? Da skoče na vas, da vas tuku tamo, da se desi incident“, upitao je Vulin i čestitao Marjanu Rističeviću na uzdržanosti i na tome što je izdržao tako nešto.

Tokom jučerašnje rasprave na sednici, predsednica parlamenta Maja Gojković izrekla je opomene poslanicima DJB Nenadu Božiću i Tatjani Macuri, jer su, kako je rekla, poslaniku SNS Marjanu Rističeviću opsovali majku i pljunuli ga.

Foto Tanjug/ J.Pap, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh