• Novosti online

  Вулин: Мој лични став – што брже разграничење са Шиптарима

  Министар одбране Александар Вулин каже да се залаже за што хитније разграничење с Албанцима, јер ћемо, додаје, само тако моћи да наставимо да се бавимо собом и својим народом, преноси Танјуг.

  „Ја сам за што брже и сигурније разграничење са Шиптарима. Ово је мој лични став и ја за ово немам ни подршку председника Вучића ни Владе Србије, нити је Скупштина икада расправљала о томе. Али што пре између нас и њих буде тврда и чврста граница пре ћемо моћи да се бавимо собом и својим народом а не да се бавимо оним што неосуђени ратни злочинци хоће да раде”, изјавио је министар одбране у Врању где је његов Покрет социјалиста ове године обележио Празник рада.

  Додао је да уопште нема дилему да је у праву, посебно, како каже, кад види да су против разграничења Немачка, Хрватска, Албанија, „Шиптари на Косову”, делови Босне и Херцеговине, Црна Гора, Северна Македонија.

  „Кад то видим ја немам ниједну дилему да сам у праву и да је ово добро за српски народ. Када се они сви скупе на једну страну и кажу да су против нечега ја знам да је то добро за српски народ”, закључио је Вулин.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com