Gradovi

Vulin: Opozicija pokušava poraz da pretvori u pobedu

Protest opozicije je odraz njenog suočavanja sa izbornim porazom i pokušaj da se loš rezultat pretvori u pobedu, izjavio je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

BEOGRAD – Protest opozicije je odraz njenog suočavanja sa izbornim porazom i pokušaj da se loš rezultat pretvori u pobedu, izjavio je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

„Krajnje je licemerno da izjednačavate nekog ko je na ivici cenzusa sa nekim ko je dobio 48 procenata glasova“, rekao je Vulin, objašnjavajući da opozicija zajedno sa SPS i radikalima nema glasova koliko i lista Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

Srbija je ozbiljna, stabilna, sigurna i suverena zemlja i takva će ostati, a opozicija nelk nastavi da radi sve što radi, poručio je Vulin.

„Naš ekonomski razvoj, sve dobro što nam se dešava dešava se zato što smo izborili političku stabilnost i nećemo nikome dozvoliti da to poremeti“, rekao je Vulin.

„Opozicija će, naravno, nastaviti da radi sve što radi. Njeno pravo je da kritikuje, ali nema pravo da laže, da izmišlja ljude od 144 godine, da unosi uzbunu i nemir u naše društvo, da od Beograda pravi Ukrajinu, da od Trga Republike pravi Majdan, da u srbiji pravi desni sektor i da od Srbije pravi Makedoniju,“ poručio je Vulin.

On je ponovio i da koalicija oko SNS ima i malu satisfakciju – da može da kaže da su još pre izbora videli da će se svi ujediniti mržnjom protiv Vučića, samo da bi ušli u skupštinu.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh