Novosti online

Вулин: ПУПС не тргује,пензионери важан део друштва

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Покрета социјалиста Александар Вулин оценио је да одлука ПУПС да напусте коалицију са социјалистима није трговина, већ је ПУПС препознао да је будућност тамо где је СНС, да већина грађана гласа за премијера Александра Вучића и да ту политику треба да прате.

„У политици није све трговина и математика, да јесте, зар ДС не би била још увек на власти, јер су били мајстори у трговини и математици и имали су апсолутну власт”, упитао је Вулин и истакао да су пензионери јако важан део друштва и да је значајно имати њихову подршку.

Коментаришући наводе појединих медија да су социјалисти уз шампањац дочекали одлуку ПУПС-а, Вулин је за Пинк тв рекао да то делује више као инаћење и понашање „остављене младе”.

„То је занимљиво, јер онда још висе оправдавате потез пензионера. Ако сте их испратили уз шампањац зашто сте тако дуго били заједно?”, рекао је Вулин.

Он каже да је одлука ПУПС-а да крене у разговоре са СНС о могућем предизборном споразуму је потпуно легитиман став:

„Не знам шта ће бити, данас разговарају са СНС, али та странка има потпуно легитимно право да тражи бољи политички простор”, рекао је Вулин за ТВ Пинк. (Танјуг)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh