• Gradovi

  Vulin: Radovi na „Beogradu na vodi“ primer dobre prakse

  Radovi na „Beogradu na vodi“ odvijaju se u najboljem mogućem redu i može sa zadovoljstvom da se kaže da je „Beograd na vodi“ primer dobre prakse, gde su radnici prijavljeni i gde se vodi račcuna o bezbednosti i zaštiti na radu, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

  BEOGRAD – Radovi na „Beogradu na vodi“ odvijaju se u najboljem mogućem redu i može sa zadovoljstvom da se kaže da je „Beograd na vodi“ primer dobre prakse, gde su radnici prijavljeni i gde se vodi račcuna o bezbednosti i zaštiti na radu, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

  On je, u vanrednom nadzoru gradilišta „Beograd na vodi“ sa inspektorima za rad, gde nije bilo nepravilnosti u nalazu inspekcije, naglasio da Inspekcija rada vrlo pažljivo proverava sve velike investitore i posebno sve velike radove, gde je angažovan veliki broj radnika.

  „Naše prvenstveno interesovanje svakako jesu bezbednost i zaštita na radu“, rekao je Vulin i dodao da se na gradilištu „Beograda na vodi“ vodi računa da se prava radnika svakako poštuju, da su radnici prijavljeni i što je, kako je istakao, najvažnije – da se vodi račcuna o bezbednosti i zaštiti na radu.

  „Voleli bi kada bi i ostali mogli da se povedu za primerom ‘Beograda na vodi’, rekao je ministar i zatražio od svih poslodavaca da sprovode zakon, od radnika da ga se pridržavaju i napomenuo da će Inspekcija rada nastaviti i sa većim naporom da se zakon striktno poštuje i sprovodi i da bar broj povreda bude manji.

  Preview

  GRADILISTE

  Slide

  ALEKSANDAR VULIN

  Slide

  INSPEKTORI ZA RAD

  Slide

  GRADILISTE

  Slide

  GRADILISTE

  Slide

  ALEKSANDAR VULIN I INSPEKTORI ZA RAD

  Slide

  ALEKSANDAR VULIN I INSPEKTORI ZA RAD

  GRADILISTE

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com