Gradovi

Vulin: Uskoro trenažni centar AMS S za osobe sa invaliditetom

BEOGRAD – Auto-moto savez Srbije će uskoro obezbediti trenažer za obuku vozača osoba sa invaliditetom, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i poručio da kao društvo moramo što više da pomognemo tim ljudima.

“Hvala predsedniku AMS S Mirku Butuliji što će po prvi put biti obezbeđen trenažer gde će osobe sa invaliditetom učiti da voze”, rekao je Vulin otvarajući naučno-stručni skup o ispitivanju vozila koji je organizovan u okviru sajma automobila BG Car Show.

Trenažer bi trebalo da stigne u Srbiju u prvoj polovini aprila.

“Moramo da razumemo naše prijatelje sa kojima delimo svakodnevni život. Oni se obično posmatraju kroz ono što ne mogu, a trebalo bi kroz ono što mogu i to teba da im omogućimo. Ono što je nama svakodnevno i očekivano mora biti obezbeđeno i za njih”, naglasio je Vulin.

Predsednik AMS S Miro Butulija je rekao da je AMS S donator trenažera koji treba stigne između 10. i 15. aprila i biće raspoređen u skladu sa potrebama i zahtevima osobama sa invaliditetom.

“Taj trenzažer će biti prvi put uvezen u Srbiju sada i omogućiće vozačku obuku osoba sa invaliditetom”, rekao je Butulija.

Skup organizuje AMS S – Centar za motorna vozila u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobaćaja i ovlašćenim pravnim licima za ispitivanje vozila.

Preview

UCESNICI SKUPA

Slide

MIRKO BUTULIJA

Slide

ALEKSANDAR VULIN I MIRKO BUTULIJA

Slide

MIHAILO PAJEVIC

Slide

ALEKSANDAR VULIN

Slide

MIRKO BUTULIJA

Slide

PREPRAVKE ZA SISTEME NA VOZILU ZA POTREBE OSOBA SA INVALIDITETOM

Slide

MIRKO BUTULIJA

Slide

MIHAILO PAJEVIC

Slide

MIRKO BUTULIJA

Slide

ALEKSANDAR VULIN

UCESNICI SKUPA

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh