Politika

Vulin: Zemun postao bolje mesto za život

vulinFoto: Tanjug, Sava Radovanović

On je poručio da je ta opština od kada ju je preuzela SNS postala bolje mesto za život.

„Zemun je mesto odakle je Srbija počela da se menja i gde je Srbija pokazala da je u stanju da pobedi DS i stranke bivšeg režima. Zemun je sa vlašću SNS potvrdio da je bilo moguće stvarati drugačiju Srbiju. Danas smo tu da ponovimo da ćemo se boriti za to, za bolju i pravedniju Srbiju i na tome ćemo raditi zajedno sa SNS„, istakao je Vulin na izbornoj konferenciji zemunskog odbora te stranke.

Vulin je napomenuo da je Zemun postao bolje mesto za život, kao i da se to nije desilo ni slučajno, niti preko noći, već zahvaljujući upornom radu predsednika opštine Dejana Matića (SNS) i čitavog rukovodstva te opštine.

„To su promene koje se vide golim okom“, istakao je Vulin, dodajući da kao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja može da kaže da je ta beogradska opština jedna od onih ukojoj je socijalna infrastruktura najrazvijenija, da ne pravi razlike između gradskog jezgra i periferije i jednako ulaže u njih.

Pokret socijalista će, kako je naveo, biti deo zajedničke kampanje i na zajedničkoj listi na svim nivoima, od republike, do pokrajine i opštine, pa i u Zemunu.

Vulin očekuje „strašno prljavu, možda najprljaviju i najprizemniju“ izbornu kampanja do sada, budući da politički oponenti nisu u stanju da definišu politiku.

„U izore morate da uđete sa nečim ili politikom ili blatom, mi imamo politiku, a politički oponenti nisu uspeli da je definišu, pa im ostaje samo blato. Tako se i ponašaju„, rekao je Vulin i dodao da je to dokazala i skupštinska rasprava o razrešenju ministra odbrane Bratislava Gašića, koja je rezultirala najprizemnijim uvredama.

Matić, koji je podneo ostavku na tu funkciju, čime su se stekli uslovi za raspisisavanje izbora i u toj opštini, kaže da je ta opština donela odluku da podrži predlog predsednika SNS Aleksandra Vučića da i ta opština i Voždovac izađu na izbore.

„Smatram da naše dve opštine nemaju razloga da se plaše izlaska na izbore, jer ima mnogo toga sa čim ćemo izađi pred građane. Kilometri sređenog puta, kanalizacije, sređene škole i ostali projekti su ostali iza nas, pa ne vidim razloga da ne izađemo i ne izmerimo volju građana“, istakao je Matić.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh