Politika

Vulin:Podržavam svaku vladu na čelu s Vučićem

vulinFoto: Tanjug, Oksana Toškić

On je dodao da će ta stranka podržati svaku vladu koju bude vodio Aleksandar Vučić nezavisno od toga da li će biti u njoj ili ne.

„Aleksandar Vučcić je rekao da će vlada biti formirana početkom juna i ja očekujem to. Podržavam politiku koju sprovodi Aleksandar Vučić i Pokret socijalista će podržati svaku vladu koju on bude vodio, a da li ću u njoj biti ja, ili bilo ko drugi potpuno je nevažno. Personalna resenja nisu ovde važna, važna je politika, ono šta ćemo raditi i ono zbog čega smo dobili izbore“, rekao je Vulin novinarima u Pančevu.

RIK jedini ovlasćeni organ za saopstavanje rezultata

Ministar Aleksandar Vulin izjavio da ne može biti političkog stava kada je u pitanju rad nadležnih organa i da je RIK jedini ovlašćeni organ koji može da izračuna i saopšti rezultate izbora. „Ko sam ja, ili bilo ko drugi da se slažem ili ne slažem. Pitate me za politički stav, a ne može biti političkog stava kada je u pitanju rezultat rada nadležnih organa“, rekao je Vulin odgovarajući na pitanja novinara u Pančevu prilikom posete Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ gde je podelio uskršnje paketiće. .

On je podsetio da je SNS osnovana 2008. godine, kada i Pokret socijalista.

„Mi smo od tada saborci za jednu bolju p pravedniju Srbiju i izbornim rezutatima smo dokazali da ogromna većina građana podržava baš tu pravedniju i bolju Srbiju“, rekao je Vulin.

On je dodao da Vučić ima većinu u parlamentu I da formira buduću vladu.

„Pokret socijalista podržava politiku koju on sprovodi i podržaće svaku vladu koju bude vodio Aleksandar Vučić. Važna je politika i sve ono zbog čega je 1,8 miliona ljudi glasalo za listu koji je predvodio Vučić . On ima moju apsolutnu podršku i Pokret socijalista će podržati buduću vladu koju on bude predvodio bez obzira da li će u njoj biti ili ne“, rekao je Vulin.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh